Pages

ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 5, 2010

Birthday Party...

~Happy birthday to all of you....Makdelina,Sahilla,Supia dan Nur Aniq Farisya~

Salam semua....rasanye dh berminggu-minggu dh x update blog nie...tah le ...lately ni rasa tak de mood jer nk update....sibuk melayan perasaan jer ari-ari..hehehe....
Ok lah..nk cite aktiviti bulan march yg lalu....Bulan march adalah bulan birthday family ku...ada 4 org yg lahir pada bulan march nie...Kakak yg sulung,adik no.3 , adik no.4 dan yg ank buah ku yg seorg tue....nur aniq farisha..
Oleh kerana itu, untuk menjimatkan kos menyambut hari kelahiran mereka-mereka ini....so selalunyer mmg akn celebrate birthday mereka serentak la...Pada 27 March yg lalu,k.ina buat birthday party tuk dia dan anaknya....serta sambut la sekali birth.cela n sopi...tapi kesian...lupe lak nk suh cela n sopi potong kek...sian...tapi x pe..yg pasti mereka dpt adiah gak ari tue...
K.ina tak jemput ramai pun,ni lebih kepada jamuan tuk adik beradik jer...tapi ada 3 family kawan k.ina dan 1 family sepupu kita org..huhu....

Hm...mak ngn ayah pun datang K.L....hehehe...sanggup demi cucu pertama nyer birthday...1tahun...
~huhu..aniq memotong kek~
~aniq bersama hadiah-hadiahnyer~
Aku tak tau sebenarnyer nk bawak per ...so ari jumaat duk surf2 internet lah..tgk resepi yg pelik2....tuk dijadikn buah tangan p umh k.ina...Motif...kena cari yg mudah dibuat dan tak perlu pembakaran...(sb umh x de oven)so...akhirnye jpe lah resepi ni...puding kek gulung...(triffel pudding).....inilah hasilnyer...puding ni agak tebal skit kerana semua nyer aku curah dlm satu bekas..hahahah.....dan sebenarnye nk samakn ketinggian ngn kek gulung tue..

Dan seperti biasa...sesi bergambar bagi adik beradik & family yg mmg suka bergambar...

~dr kiri,k.ina (kakak yg 1st),ayah,fara (aku ler),en.husband (zul),Emakku & Lokman (adik bongsu) dan yg duduk lak..Sopi (birth gurl)adik no.4,Saleha (adk no.6) dan Syila (birth.gurl gak)adk no.3~

~ngan sopi,birth.on 31 March~

Entry ni akn bersambung tuk part 2 sebab nyer gambo2 ada yg x cukup lagi...seperti gambo-gambo makanan ..hehehe....dan rakan-rakan yg datang...huhu..gmbo ni copy dr FB cela..huhu..jgn marah erk ....dlm gambo diatas...cuma adik no 5 jer yg tak der...sb nyer...dia datang waktu org semua dh balik.....tu lah..sapa suh dtg lmbt..kn x leh nk glamor2 enterprem cm kite org nie...daaaa....to be cont....

2 comments:

  1. kne mintak royalti untuk gambar2 yang diamet dr guer ni...

    ReplyDelete